In onze catalogus vindt u tal van leuke en originele artikelen voor diverse gelegenheden. Daarnaast kunt u steeds een bezoekje brengen aan onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.


 Catalogus  Contacteer ons

LEUKE GEPERSONALISEERDE CADEAUARTIKELEN IN WEERDE-ZEMST

Een uniek gepersonaliseerd cadeau voor een bijzonder persoon?! Daarvoor moet u bij De Papieroloog in Weerde-Zemst zijn. Wij hebben een ruim aanbod cadeauartikelen die we met veel vakkunde voor u personaliseren.. 

DOOSJES, KADERS, GLAZEN AANDENKENS EN HOUTEN NAAMBORDEN

Wij bieden u een ruim gamma leuke spullen aan dat u zelf kan (laten) aanpassen volgens uw wensen. Dit kunnen gepersonaliseerde doosjes met opschriften zijn voor geboortes, communies of andere gelegenheden. Ook hebben wij albums waarbij er de mogelijkheid is om bij uw dierbare foto's extra tekst te laten schrijven in kalligrafie. 

Wij maken ook glazen aandenkens en houten naamborden. 

KWALITEIT

Al onze artikelen zijn kwaliteitsvol en duurzaam en dus zeker en vast hun geld waard! 

De meeste cadeauartikelen zijn handgemaakt van bananenpapier. Dit is het resultaat van een Filipijns sociaal project. Via dit project volgden vele kinderen een hogere opleiding. 

Honderden mensen kregen ook hierdoor een baan waardoor ze konden ontsnappen aan de verslechterde situatie in hun land. Vermits wij ons realiseren dat scholing en sociale gelijkheid in de wereld niet evident is, hebben wij heel bewust gekozen om met deze prachtige materialen te werken. Hierdoor heeft dit materiaal nog een zinvol bestaan. 

Hebt u zelf iets in gedachten maar vindt u het niet meteen terug op onze site? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen met u overlopen we alle mogelijkheden en zorgen we voor een perfect passend item op maat!

We nodigen jullie uit om al producten te komen bekijken in onze toonzaal. (Altijd op afspraak)
Warandeweg nr 5 te Eppegem