In onze catalogus vindt u tal van leuke en originele artikelen voor diverse gelegenheden. Daarnaast kunt u steeds een bezoekje brengen aan onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.


 Catalogus  Contacteer ons

ORIGINELE KALLIGRAFIE BIJ DE PAPIEROLOOG IN WEERDE, NABIJ ZEMST

De Papieroloog Danny Mattijs kan u omschrijven als een beeldend kunstenaar die teksten en klassieke schrijfkunsten een unieke vorm geeft. 

Handgeschept en gewoon papier zijn de ideale basis voor zijn uitgetekende en geschreven kunstwerken. Ook werkt hij op zelfgemaakt perkament, wat echt niet evident en uniek is. De meeste van zijn inkten maakt hij ook zelf volgens authentiek receptuur. Kalligrafie in zijn meest unieke vorm vindt u dus bij De Papieroloog te Weerde!

GESCHENKEN, WENSKAARTEN, UITNODIGING…

Kalligrafie kan evengoed dienst doen voor het maken van unieke wenskaarten, uitnodigingen of cadeauartikelen. De Papieroloog uit Weerde helpt u graag bij het maken van deze unieke stukken. Wenst u een tekst geschreven zoals in de Middeleeuwen, een uitvergroting, een kopie of een reproductie naar een modern of historisch lettertype?  Dan is Danny Mattijs dé geschikte persoon!

Catalogus

In onze catalogus vindt u tal van leuke en originele artikelen voor diverse gelegenheden. Daarnaast kunt u steeds een bezoekje brengen aan onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer info!